Hier bieden we een handleiding over hoe u de juiste data SIM-kaart kunt vinden voor uw GUARDIAN 4G.

Controleer of uw dienstverlener mobiel breedband aanbiedt.

Er zijn twee opties als het gaat om het gebruik van SIM-kaarten/databundels en welke u moet gebruiken:

1Als u wilt dat uw GUARDIAN 4G u belt of een bericht stuurt wanneer het een alarm detecteert, moet u een SIM-kaart gebruiken met een telefoonnummer eraan gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat uw GUARDIAN 4G u kan bellen met het telefoonnummer dat is gekoppeld aan uw SIM-kaart. Als uw SIM-kaart ook gegevens in het abonnement heeft, zal de GUARDIAN 4G de gegevens van de SIM-kaart gebruiken als uw WiFi-verbinding wordt verbroken.

2Als u alleen een databundel wilt gebruiken, kan uw GUARDIAN 4G u niet bellen of berichten sturen wanneer het een alarm detecteert. U ontvangt echter nog steeds pushmeldingen via de Smart Life App. Als uw thuisnetwerk de WiFi-verbinding verliest, blijft uw huis beschermd, omdat de GUARDIAN 4G dan de data SIM-kaart gebruikt om toegang te krijgen tot internet.

3Bovendien moet u ervoor zorgen dat uw dienstverlener een of meer van deze frequentiebanden ondersteunt.

  • LTE-FDD: B1, 3, 7, 8, 20, 28A
  • LTE-TDD: B38, 40, 41
  • WCDMA: B1, 8
  • GSM/EDGE: B3, 8

Dit zijn de frequenties die de GUARDIAN 4G gebruikt.

4Het kan een goed idee zijn om contact op te nemen met uw dienstverlener voor hulp bij het kiezen van de juiste SIM-kaart voor uw GUARDIAN 4G Alarmpakket.

5Onderaan kunt u zien welke frequentiebanden in uw land worden ondersteund en welke dienstverleners de verschillende frequentiebanden gebruiken: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe

6Standaard zal uw GUARDIAN 4G geen gegevens gebruiken als het paneel is verbonden met uw WiFi. Maar in het geval dat uw WiFi uitvalt, worden er gegevens gebruikt. Telefoongesprekken en sms-berichten worden in rekening gebracht op basis van de tarieven van uw dienstverlener.

Vorige pagina